Galeria de fotos

El projecte PERFORM innova en educació en STEM a través de processos participatius. Descobriu com amb la presentació de Karla Berrens, guanyadora del UOC Research Showcase 2017

Durant la reunió inicial de PERFORM el consorci realitzà un breu vídeo explicant l’objectiu, abast i resultats esperats del projecte. El podeu veure aquí:

El vídeo a continuació mostra la primera activitat d’educació científica basada en les arts escèniques -que anomenem PERSEIA- planificada pel projecte PERFORM. Basada en monòlegs humorístics, aquesta activitat d’educació científica apunta a adreçar la dimensió humana de la ciència per motivar als i les joves i fomentar el seu interès per la ciència i la recerca. S’està provant en una selecció d’instituts de secundària de la regió de Barcelona. Altres PERSEIAs inspirades en el teatre de carrer i el clown s’estan provant així mateix al Regne Unit i França.

El projecte PERFORM transforma les rutines del teatre de carrer en noves formes d’expressar les expectatives, visions i idees que els i les estudiants tenen sobre ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

Quan l’art del clown i el concepte d’investigació i recerca responsables es troben, es generen espectacles per involucrar a la gent jove.