Kits d’Eines

Es crearan protocols detallats sobre mètodes d’educació científica basats en les arts escèniques i processos educatius participatius, ambdós dirigits a docents, investigadors i investigadores en temes d’educació i comunicadores i comunicadors científics. Aquests protocols explicaran com co-crear mètodes d’educació científica basats en les arts escèniques en diferents contextos educatius europeus, adreçant els aspectes més rellevants de la dimensió humana de la ciència i els valors RRI.

Training toolkits will also be developed for both teachers and early career researchers interested to foster their communication skills and ability to develop performances to improve science learning. The toolkit will include background information on PERSEIAS, guidelines on how to develop the skills identified as essential for PERSEIAs and a collection of case studies and best practices resulting from the PERSEIA activities developed in the different participating countries as well as tips on how to implement them.

KIT D’EINES PER ESTUDIANTS

PERFORM generarà protocols metodològics per a desenvolupar enfocaments eficaços per a la promoció d’un escenari d’aprenentatge mutu entre les comunitats científica i educativa, que conduirà als i les estudiants envers el desenvolupament de mètodes d’educació científica basats en les arts escèniques.

KIT D’EINES PER DOCENTS

Es crearan protocols de mètodes de formació científica comprovats per generar processos educatius participatius transformadors fent servir enfocaments basats en l’art. Es desenvoluparan eines dirigides a docents per a fomentar les seves habilitats de comunicació i la seva capacitat per a desenvolupar espectacles en contexts d’educació formal.

KIT D’EINES PER PERSONES INVESTIGADORES

També es desenvoluparan eines de formació dirigides a investigadors i investigadores novells interessades en la comunicació i educació científiques.

 

 

KIT D’EINES PER MUSEUS

PERFORM generarà directrius per adaptar els mètodes d’educació científica basats en les arts escèniques al context dels museus de ciència.